29.-31.august 2025: Sensommer-retreat på mageløse Møn (Restbetaling)

2.495,00kr.2.995,00kr.

Vi tilbringer weekenden på mageløse Møn på den charmerende Strandgård, der ligger helt ned til vandkanten.

En weekend med masser af yoga, vandretur, havdyp, sauna, god mad og meget mere.

OBS! Bemærk – at du skal betale depositum inden restbetaling!

Vælg værelsestype, du betaler restbetaling for nedenfor.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig: info@yoga-amager.dk 

TID OG STED
Vi skal tilbringe weekenden på Strandgaarden på Møn, Bundgarnet 45, 4780 Stege Det tager ca. halvanden time at komme dertil fra København. Vi mødes fredag den 29. august 2025 kl. 16 og slutter søndag den 31. august 2025 ca. kl. 12

MÅLGRUPPE
Programmet tilpasses efter deltagerne, der melder sig. Der vil dog være en blanding af både lidt fysisk krævende yoga og helt blid yoga, så du skal kunne deltage i begge dele. Jeg er optaget af, at det skal være en god oplevelse at deltage, så er du i tvivl, om det er noget for dig, så kontakt mig endelig.

YOGAEN
Der vil være mellem 7-8 timers yoga i løbet af weekenden, som er et mix af klassisk hatha yoga, vinyasa/flow, blid yoga, restorativ yoga og yoga nidra.

VÆRELSER
Vi bor primært i delte dobbeltværelser 2-3 personer sammen og enkeltværelse kan tilkøbes mod et tillæg på 500 kr. Du skal selv medbringe sengelinned og håndklæder.

TRANSPORT
Transport er ikke inkluderet i prisen. Men jeg vil gerne stå for at koordinere samkørsel i det omfang, det er muligt. Så skriv gerne om du kører i bil og kan have nogle med/eller ønsker en kørelejlighed.

PRIS
3995 kr. inklusiv yoga, mad, indkvartering i dobbeltværelse, sauna og havdyp (+ 500 kr. for enkeltværelse).  Transport til og fra Møn er ikke inkluderet. Medbring selv sengelinned og håndklæder.

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at betale depositum på 1500 kr. OBS. Ikke refunderbart! Det resterende beløb senest 1. august 2025. Kan betales i op til to rater.

BETINGELSER
Afmelding: Fortryder du din tilmelding senest den 1.juli 2025, refunderes deltagerbetalingen (undtagen depositum). Fortryder du senere end dette, skal det fulde beløb betales og pengene refundere ikke. Du kan læse alle betingelserne under handelsbetingelser.

I TVIVL?
Er du i tvivl, om et yogaretreat er noget for dig? Så kan du med fordele læse mine spørgsmål og svar om yogaretreats her