Yogahold Amager

Hatha Yoga med Solhilsner

Hatha Yoga med Solhilsner

- til dig der ønsker en mere varmende yogapraksis

Tilmeldingen til efterårssæsonen åbner 1. juni 2024. Du kan allerede nu skrive dig på interesseliste helt uforpligtende, og få besked som den først, når det er muligt at tilmelde sig.  

Du tilmelder dig et hold, men har mulighed for at komme på et af mine andre 5 hold, når du er forhindret i at komme på det hold, du er tilmeldt.  

Tirsdag kl. 19.30-21.00

I denne yogaklasse laver vi Hatha Yoga med solhilsner – en lidt mere varmende yogaklasse for dig, der holder af det. 

Ofte har jeg et særligt fokus, som løber som en rød tråd gennem undervisningen og giver dybde i og sammenhæng mellem yogaklasserne . Det kan f.eks. være udvalgte dele af yogafilosofien, yogastillingerne en for en, kroppen bid for bid etc. 

Vi arbejder uanset klassens fokus altid med:  

 • Åndedrætsøvelser 
 • Asanas – fysiske yogastillinger og solhilsner 
 • Pranayama – åndedrætsteknikker 
 • Meditation 
 • Afspænding 

I den fysiske yogapraksis arbejder vi med klassisk Hatha Yoga en stilling ad gangen efterfulgt af en pause, hvor der er tid til at mærke kroppen. 

Og så arbejder vi altid med Solhilsner eller Surya Namaskara (sanskrit) – et ældgammelt yogaflow. Solhilsner giver varme, løfter energien og smidiggør kroppen. I en solhilsen er yogastillingerne sat sammen i sekvenser i samspil med åndedrættet og uden pauser. 

Vi skal lege med forskellige solhilsner og afarter f.eks.: 

 • Den lille solhilsen
 • Den store solhilsen
 • Solhilsen a og b
 • Månehilsen 
 • Den tibetanske solhilsen 
 • M.fl. 

I solhilsner er der mange gentagelser, hvor den ene sekvens afløses af den anden. Det er mere krævende for kroppen, men sætter den også mere fri og giver dig mulighed for at glide ind i en meditativ tilstand, hvor tankerne falder til ro.

Vi kommer også til at lege med lidt større stillinger som f.eks. skulderstand (Sarvangasana), hovedstand (Sirshasana) og kragestillingen (Bakasana). 

Du vil også møde blide stræk, åndedrætsøvelser og (pranayamas) åndedrætsteknikker og meditation . 

Og så slutter vi altid med en god lang afspænding.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her 

Yogahold på Amager

Målgruppe

Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivt. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Tid

Tirsdage kl. 19.30-21.00 - i alt 17 gange fra den 6. august - 3. december 2024 (ingen yoga i uge 42)

Sted

Yoga Amager, Ebertsgade 2,2. sal, 2300 København S.

Prøvetime

Du er velkommen til en prøvetime, hvis der er plads på holdet. Den koster 149 kr., som betales forud for timen. Hvis du tilmelder dig resten af sæsonen fratrækkes prøvetimen prisen.

Vilkår

Du køber en plads på et hold og sikrer dig dermed, at du altid kan komme til yoga. Er du en dag forhindret i at deltage på det hold, du er tilmeldt, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes.

Pris

2.195 kr. for alle 16 gange. OBS. Melder du dig senere i sæsonen justeres prisen. Er økonomien stram, kan du betale i rater. Ønsker du det, så send mig en mail info@yoga-amager.dk

Det siger mine deltagere

Nyheder

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få yoganyheder fra Yoga Amager direkte i din indbakke

Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager en mail fra mig.