Yogahold Amager

Hatha Yoga med Solhilsner

Hatha Yoga med Solhilsner

- til dig der ønsker en mere varmende yogapraksis

I januar 2023 begynder den nye yogasæson, og nu har du mulighed for at tilmelde dig!

Tirsdag kl. 20.00-21.30 (1 plads)

I denne yogaklasse laver vi Hatha Yoga med solhilsner.

Vi opbygger klassen efter en klassisk struktur: 

  • Indledende afspænding og åndedrætsøvelse 
  • Asanas – fysiske yogastillinger og solhilsner 
  • Pranayama – åndedrætsteknikker 
  • Meditation 
  • Afsluttende afspænding 

I den fysiske yogapraksis arbejder vi både med klassisk Hatha Yoga en stilling ad gangen efterfulgt af en pause, hvor der er tid til at mærke kroppen. 

Og så arbejder vi altid med Solhilsner eller Surya Namaskara (sanskrit) – et ældgammelt yogaflow. Solhilsner giver varme, løfter energien og smidiggør kroppen. I en solhilsen er yogastillingerne sat sammen i sekvenser i samspil med åndedrættet og uden pauser. 

Vi skal lege med forskellige solhilsner og afarter f.eks.: 

  • Den lille solhilsen
  • Solhilsen a og b
  • Månehilsen 
  • Den tibetanske solhilsen 
  • M.fl. 

I solhilsner er der mange gentagelser, hvor den ene sekvens afløses af den anden. Det er mere krævende for kroppen, men sætter den også mere fri og giver dig mulighed for at glide ind i en meditativ tilstand, hvor tankerne falder til ro.

Vi kommer også til at lege med lidt større stillinger som f.eks. skulderstand (Sarvangasana), hovedstand (Sirshasana) og kragestillingen (Bakasana).

Du vil også hver gang møde blide stræk, åndedrætsøvelser og åndedrætsteknikker og en meditation . 

Og så slutter vi altid med en god lang afspænding.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her 

Yogahold på Amager

Målgruppe

Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivitet. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Tid

Tirsdage kl. 20.00-21.30 - i alt 18 gange fra den 10. januar 2023 -23.maj 2023

Sted

Yoga Amager, Ebertsgade 2,2. sal, 2300 København S.

Pris

2195 kr. for alle 18 gange betales på MobilePay 85 39 28 eller bankoverførsel: reg.nr. 6506 konto.nr.: 3062834543. Der kan betales i rater. OBS: Tilmelder du dig efter sæsonen er startet, så justeres prisen i forhold til det antal gange, du deltager.  

Prøvetime

Du er velkommen til en prøvetime, hvis der er plads på holdet. Den koster 149 kr., som betales forud for timen på MobilePay 85 39 28. Hvis du tilmelder dig resten af sæsonen fratrækkes prøvetimen prisen.

Vilkår

Du køber en plads på et hold og sikrer dig dermed, at du altid kan komme til yoga. Er du en dag forhindret i at deltage på det hold, du er tilmeldt, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes.

Det siger mine deltagere