Yogahold Amager

Hatha Yoga med Solhilsner

Hatha Yoga med Solhilsner

- til dig der ønsker en mere varmende yogapraksis

I juni og juli holder mine yogahold sommerferie, men i juni er der Sommeryoga på Amager Strand. Læs mere her 

Er du interesseret i at komme med på et af mine yogahold fra august, så kan du skrive dig på interesseliste. 

Tirsdag kl. 20.00-21.30 (Venteliste)

I denne yogaklasse laver vi hatha yoga med solhilsner.

I Hatha Yoga arbejder vi med de klassiske stillinger en ad gangen efterfulgt af en pause, hvor der er tid til at mærke kroppen. 

Solhilsner eller Surya Namaskara (sanskrit) er et ældgammelt yogaflow. Solhilsner giver varme, løfter energien og smidiggør kroppen. I en solhilsen er yogastillingerne sat sammen i sekvenser i samspil med åndedrættet og uden pauser. 

Vi skal lege med forskellige solhilsner og afarter f.eks.: 

  • Den lille solhilsen
  • Solhilsen a og b
  • Månehilsen 
  • Den tibetanske solhilsen 
  • M.fl. 

I solhilsner er der mange gentagelser, hvor den ene sekvens afløses af den anden. Det er mere krævende for kroppen, men sætter den også mere fri og giver dig mulighed for at glide ind i en meditativ tilstand, hvor tankerne falder til ro.

På dette hold kombinerer vi altså de mere statiske stillinger med flow i form af solhilsner. Vi kommer også til at lege med lidt større stillinger som f.eks. skulderstand (Sarvangasana), hovedstand (Sirshasana) og kragestillingen (Bakasana).

Du vil også møde  åndedrætsøvelser og blide stræk. Og vi slutter altid med en god lang afspænding.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her 

Yogahold på Amager

Målgruppe

Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivitet. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Tid

Tirsdage kl. 20.00-21.30 - i alt 18 gange fra den 11. januar -24. maj 2022

Sted

Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25A, 2300 København S.

Pris

1995 kr. for alle 18 gange betales på MobilePay 85 39 28 eller bankoverførsel: reg.nr. 6506 konto.nr.: 3062834543. Der kan betales i rater. OBS: Tilmelder du dig efter sæsonen er startet, så justeres prisen i forhold til det antal gange, du deltager.  

Prøvetime

Du er velkommen til en prøvetime, hvis der er plads på holdet. Den koster 125 kr., som betales forud for timen på MobilePay 85 39 28. Hvis du tilmelder dig resten af sæsonen fratrækkes prøvetimen prisen.

Vilkår

Du køber en plads på et hold og sikrer dig dermed, at du altid kan komme til yoga. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev om få:

 

  • Inspiration 
  • Nyheder  
  • Gode tilbud 

nyheder

Du modtager én e-mail ca. en gang om måneden.