yogahold på Amager

Mine yogahold

Yogahold på Amager

I juni og juli holder mine yogahold sommerferie, men i juni er der Sommeryoga på Amager Strand. Læs mere her 

Yoga på Amager til dig, der trænger til at komme ned i gear, komme fra hovedet ned i kroppen og få bevæget dig på en blid og nænsom måde.

Her kan du se et overblik over mine  yogahold på Amager. 

Adressen er:
Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A,
2300 København S

Jeg har Yogahold hos Amagerbro Fysioterapi  i deres super lækre yogasal. Jeg har blid yoga, Hatha Yoga og Hatha yoga med solhilsner.

Læs mere om mine yogahold her

Skema for januar 2022

Klik på holdet for mere info. 

Mandag

kl. 9.20-10.40

Blid Yoga

Valby, Gigtskolen

kl. 11.00-12.20

Blid Yoga

Valby, Gigtskolen

Tirsdag

kl. 18.15-19.45

Hatha Yoga 

Amagerbro

Kl. 20.00-21.30

Onsdag

kl. 11.30 – 13.00

Blid Yoga

Amagerbro 

Torsdag

kl. 17.30-19.00

Blid Yoga

Amagerbro

kl. 19.15-20.45

Hatha Yoga


Amagerbro

Fredag

Hatha Yoga som udgangspunkt

Min undervisning tager udgangspunkt i Hatha Yoga, men krydres med andre små yogaformer. Hatha kommer fra det oldindiske ord Ha, som betyder sol og tha, som betyder måne. Der er således kombinationen af det varmende, styrkende og fysiske med det kølende, blide og psykiske. I Hatha Yoga søger vi at balancere alt dette for at opnå mere harmoni, ro og frihed.  

I min yogaundervisning arbejder vi med alt dette, når vi f.eks. laver fysisk krævende stillinger, blide stræk, åndedrætøvelser, afspænding etc. 

Jeg kombinerer Hatha Yogaen med andre yogaformer som f.eks. Vinyasa, hvor yogastillingerne sammensættes i små flows i samspil med åndedrættet.  

Yogahold på Amager
Yogahold Amager

Yogafilosofi

Yoga var i sit udgangspunkt en filosofi og ikke en fysisk praksis, som de fleste af os kender den i dag. Yogafilosofien blev nedfældet i gamle skrifter på det oldindiske skriftsprog sanskrit, som er blevet oversat og tolket igen og igen.

I yogafilosofien finder vi en række anvisninger til, hvordan vi som mennesker kan frisætte os selv og opnå indre frihed. Det lyder mere højtragende, end det egentlig er. Det handler dybest set om at give slip på nogle af de forestillinger og forventninger, vi ofte skaber for os selv, og som ofte gør livet hårdere at leve, end det behøver at være. 

Jeg er dybt inspireret af yogafilosofien, som jeg dykker dybere og dybere ned i, og som inspirerer både min undervisning og min egen (yoga-)praksis på og udenfor yogamåtten. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev om få:

 

  • Inspiration 
  • Nyheder  
  • Gode tilbud 

nyheder

Du modtager én e-mail ca. en gang om måneden.