yogahold på Amager

Mine yogahold

Yogahold på Amager

Yoga på Amager til dig, der trænger til at komme ned i gear, komme fra hovedet ned i kroppen og få bevæget dig på en blid og nænsom måde.

Her kan du se et overblik over mine  yogahold på Amager. 

Jeg har Yogahold hos Amagerbro Fysioterapi  i deres super lækre yogasal. Jeg har blid yoga, Hatha Yoga og Hatha yoga med solhilsner.

Adressen er:
Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A,
2300 København S

Yogahold fra januar 2022

Klik på holdet for mere info. 

Mandag

kl.9.20-10.40 
Blid Yoga
Valby, Gigtskolen

Kl. 11.00-12.20
Blid Yoga
Valby, Gigtskolen 

 

 

.


Tirsdag

.


.


kl. 18.15-19.45
Hatha Yoga
Amagerbro

kl. 20.00-21.30
Hatha med solhilsner
Amagerbro

Onsdag

.

 

kl. 11.30-13.00
Blid Yoga
Amagerbro

.

 

.

 

Torsdag

.


.


kl. 17.30-19.00
Blid Yoga
Amagerbro

kl. 19.15-20.45
Hatha Yoga
Amagerbro

Fredag

.


.


.


.


Hatha Yoga som udgangspunkt

Min undervisning tager udgangspunkt i Hatha Yoga, men krydres med andre små yogaformer. Hatha kommer fra det oldindiske ord Ha, som betyder sol og tha, som betyder måne. Der er således kombinationen af det varmende, styrkende og fysiske med det kølende, blide og psykiske. I Hatha Yoga søger vi at balancere alt dette for at opnå mere harmoni, ro og frihed.  

I min yogaundervisning arbejder vi med alt dette, når vi f.eks. laver fysisk krævende stillinger, blide stræk, åndedrætøvelser, afspænding etc. 

Jeg kombinerer Hatha Yogaen med andre yogaformer som f.eks. Vinyasa, hvor yogastillingerne sammensættes i små flows i samspil med åndedrættet.  

Yogahold på Amager
Yogahold Amager

Yogafilosofi

Yoga var i sit udgangspunkt en filosofi og ikke en fysisk praksis, som de fleste af os kender den i dag. Yogafilosofien blev nedfældet i gamle skrifter på det oldindiske skriftsprog sanskrit, som er blevet oversat og tolket igen og igen.

I yogafilosofien finder vi en række anvisninger til, hvordan vi som mennesker kan frisætte os selv og opnå indre frihed. Det lyder mere højtragende, end det egentlig er. Det handler dybest set om at give slip på nogle af de forestillinger og forventninger, vi ofte skaber for os selv, og som ofte gør livet hårdere at leve, end det behøver at være. 

Jeg er dybt inspireret af yogafilosofien, som jeg dykker dybere og dybere ned i, og som inspirerer både min undervisning og min egen (yoga-)praksis på og udenfor yogamåtten. 

1,5 times yoga  x 18 gange fra uge 2

Pris 1.995 kr.
Mobilepay 85 39 28

Læs mere om mine yogahold her

TILMELDING Yogahold 2022


Tilmeld dig et yogahold i  den kommende yogasæson her.

Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25