Yogaophold

Yogaretreat i Danmark

Yogaretreat i Danmark

- En tiltrængt pause fra hverdagen

Et yogaretreat i Danmark kan være lige præcis det, der skal til, hvis du har brug for: 

  • at finde ro og balance 
  • at (gen-)starte din yogapraksis
  • at finde inspiration og motivation til at ændre noget, holde op med noget eller starte på noget 

At tilbringe en weekend eller en uge på fordybelse, nærvær og selvomsorg kan nemlig gøre underværker i en travl hverdag. Det kan være lige præcis det pusterum, du har brug for. 

Når der pludselig er masser af tid, ingen arbejdsopgaver, arrangementer, vasketøj eller indkøb på programmet, får du mulighed for at komme ned i gear, finde ro og hvile. 

Du skal ikke forholde dig til noget, gøre noget eller være noget. 

Maden bliver serveret på faste tidspunkter, sengen er redt og programmet for dagene er lagt. Du møder bare op og modtager: 

  • Masser af nærende yoga
  • Forfriskende gåture i naturen
  • Sund og lækker mad
  • og hvad der nu ellers lige er på programmet.

– altsammen designet til at give dig tid og rum til lige præcis det, du har brug for.  

Yogaretreats for begyndere

Spørgsmål og svar om yogaretreats

Et yogaretreat er en god lang pause med tid til fordybelse. Tid il bare at være, dyrke yoga, gå tur, spise, sove, bade mm. Et yogaretreat er også en oplagt mulighed for at kickstarte eller fordybe din yogapraksis og blive fortrolig med yogaen. 

Hmmm… ja, det ved man jo sådan set aldrig rigtig, før man har prøvet det. 

Men det er også lige præcis derfor jeg har retreats i forskellige længder, så du kan afprøve det og finde den model, der passer til dig. 

Svaret er et stort og rungende nej! Det er for alle, der har lyst – både dig der ny til yoga og dig, der er erfaren. Vi laver forskellige yogaformer på mine retreats, så der er noget for enhver. Min yoga er tilgængelig, varieret og tilpasset den enkelte. 

Jeg tilpasser yogaklasserne, så der, hvor du bliver udfordret, så kommer der et alternativ – og det har vi lige præcis god tid til at undersøge sammen på et yogaretreat. Og så tager vi pauser der, hvor der er brug for det.  

Læs evt. mit blogindlæg om Yogaretreat for begyndere

Begge dele. Det er to ret forskellige måder at være på retreat. Hvis man er afsted sammen med en, så bliver en del af turen den fælles oplevelse og den tid man får sammen. Hvis man tager afsted alene, så er det tiden med dig selv og den ro og fordybelse det giver, du får. 

Og så opstår der ofte et ret fint og særligt fællesskab mellem alle deltagerne.  

Jeg sørger for, at det er en god oplevelse, uanset om du kommer alene eller sammen med en. 

Nix! Du deltager kun i lige præcis det, du orker og har lyst til. 

Jeg laver en dejligt indbydende program med masser af gode tilbud, som du kan vælge og vrage i mellem. 

Maden er som regel vegetarisk og måske med lidt fisk. Vegetarisk mad ligger lettere i maven og er lettere at fordøje. Jeg sørger altid for, at det er lækker mad, som både ser indbydende ud og smager godt. 

Har du allergier eller intolerancer, så skriv til mig. Så undersøger jeg, om det på det pågældende retreat er muligt at imødekomme. Det er det ofte.  

Jeg arrangerer pt. kun yogaretreats i Danmark. 

Det gør jeg fordi, jeg synes, at vi skal bruge tiden på selve retreatet og ikke på tranport. Og så er Danmark dejlig! Her er så mange skønne små perler rundt omkring. Og alle de steder jeg tager hen er nøje udvalgte. 

Jeg koordinerer gerne samkørsel, så hvis du ikke selv har bil, så kan du sikkert få et lift sammen med en anden. Og det er også altid muligt at tage tog/bus.

Ja, det er en investering. Og jeg HADER når det er pengene, der bliver den begrænsende faktor. Penge er så gode at have, men så utrolig kedelige på alle mulige andre måder. 

Jeg kan tilbyde dig at betale i rater. En elefant er lettere at spise i små bidder, som man siger. Skriv til mig, så finder vi en løsning. 

Flere Spørgsmål? Så skriv til mig.

Kommende yogaretreats

Hvad er et yogaretreat/refugium?

Et retreat eller refugium er et sted, hvor du kan trække dig tilbage for at finde ro, tid og fordybelse. 

Ofte har dagene på et retreat eller refugium en fast rytme, som du kan læne dig ind i – uden at skulle forholde dig til særlig meget. Det meste er arrangeret for dig, så du kan bruge din energi på bare at være, slappe af, blive inspireret, (gen-)finde motivationen og overskuddet. 

På et yogaretreat eller yogarefugium er det yogaen der skaber dagens faste rytme, lader dig op, giver dig ro og måske inspiration til din hverdag. 

Derudover er naturen og maden også ofte centrale elementer til at give dig fornyet energi og næring.  

 

Medlem af rejsegarantifonden

Yoga Amager er medlem af Rejsegarantifonden med reg.nr. RGF3593. 

Det betyder, at du kan få dine penge tilbage i tilfælde af at Yoga Amager går konkurs og derfor ikke kan gennemføre retreats/rejser.   

Det kan derudover være en god idé, at du selv tegner en rejseforsikring som dækker, hvis du  selv bliver forhindret pga. sygdom eller lign. 

Nyheder

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få yoganyheder fra Yoga Amager direkte i din indbakke

Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager en mail fra mig.