Om Yoga Amager

Yoga er både en praksis og en tilstand

Yoga - en vej til et venligere liv

Det lå ikke lige i kortene. At jeg skulle være yogalærer. Jeg havde sådan set helt andre planer for livet. Men som det jo er med det liv, så tager det os nogle gange andre steder hen, end vi har forestillet os.

Jeg begyndte at mistrives i mit liv. Ventede hele tiden på bedre tider. Roligere tider. Næste deadline. Weekend. Ferie. Det var hårdt og opslidende at leve sådan. Mit arbejde fyldte alt for meget og påvirkede mig negativt. 

Der var for meget rugbrød, arbejde, modstand, kamp og overlevelse. Og for lidt flødeskum, fritid, medvind, flow og glæde.

Til sidst gik det bare ikke længere.  Der skulle ske noget andet. Yoga fyldte indtil da egentlig ikke så meget – der var jo ikke rigtig tid til det. Men jeg mødte da op en gang om ugen – hvis jeg altså nåede det. 

Men nu blev yoga min redning. Når jeg kom hjem fra yoga, var jeg glad, let og afslappet. Yogamåtten blev det sted, hvor jeg igen kunne mærke mig selv. Genetablere kontakten til min krop. Trække vejret. Sætte tankerne på pause. Og så kunne jeg pludselig også mærke, at jeg blev nødt til at gøre noget andet. Og det andet blev altså at blive yogalærer. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Som yogalærer kan jeg få lov til at leve af min passion og dele alt det, som jeg selv oplever, at yoga giver mig. 

Yoga er for mig blevet både en måde at leve livet, en praksis og mit arbejde.

Yoga minder mig om at være nærværende, sætte tempoet ned, være rummelig, åben og venlig. Yoga giver mig både fysisk og psykisk velvære. 

I min yoga er der især fokus på at være tilstede i nu’et, lade hoved få en pause og mærke kroppen og dens grænser. Men der er også fokus på leg, glæde og uhøjtidelighed, så vi går fra yoga opløftet og lette.   

Jeg er gift med Christian, og sammen har vi tre dejlige børn – Bjørk, Frode og Svante, som hver dag sørger for at holde os i gang og skabe glæde – selv på de grå dage. 

Jeg er født og opvokset her på Amager. Og som den sande Amagerkaner jeg er, ja så er jeg her altså stadig og driver nu også min lille yoga-oase her på solskinsøen.  

Uddannelse

2023: Noga Nidra, Mari Nordstrøm 

2022-2023: Yogi mesterlærer ved Søren Yoga Rasmussen

2022: Uddannelse i Restorativ Yoga, Yoga i Valby 

2021: Kursus i Funktionel yoga: Bækkenbund, kernemuskulatur og rectus diastase, Elin Solheim

2021: Yogafilosofi kursus, AremArk kursus 

2019-2021: Yogalærer, Dansk Yoga 2-årig uddannelse 

Erhvervserfaring

2020: Yogalærer  og ejer Yoga-Amager 

2020: Konsulent og ejer Not My Business 

2008-2018: Projektledelse, kommunikation, marketing i diverse ansættelser 

Andet

2007: Cand. mag. Pædagogik og sociologi

Nyheder

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få yoganyheder fra Yoga Amager direkte i din indbakke

Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager en mail fra mig.