3.-5. maj 2024: Yogaretreat på Møn (Depositum)

1.500,00kr.

3. -5. maj 2024 

Vi tilbringer weekenden på mageløse Møn på den charmerende Strandgård, der ligger helt ned til vandkanten.

En weekend med masser af yoga, tur til Møns Klint, havdyp, sauna, god mad og meget mere.

Vælg hvilket værelse du ønsker nedenfor.

3 pladser

Har du spørgsmål,så skriv til mig: info@yoga-amager.dk 

Depositum refunderes ikke.

TID OG STED
Vi skal tilbringe weekenden på Strandgaarden på Møn, Bundgarnet 45, 4780 Stege Det tager ca. 1 time og 15 min. at komme dertil fra København. Vi mødes fredag den 3. majl 2024 kl.16 og slutter søndag den 5. maj 2024l ca. kl. 12

MÅLGRUPPE
Programmet tilpasses efter deltagerne, der melder sig. Der vil dog være en blanding af både lidt fysisk krævende yoga og helt blid yoga, så du skal kunne deltage i begge dele. Jeg er optaget af, at det skal være en god oplevelse at deltage, så er du i tvivl, om det er noget for dig, så kontakt mig endelig.

YOGAEN
Der vil være mellem 6-7 timers yoga i løbet af weekenden, som er et mix af klassisk hatha yoga, vinyasa/flow, blid yoga, restorativ yoga og yoga nidra.

VÆRELSER
Vi bor primært i delte dobbeltværelser 2-3 personer sammen. Enkeltværelser som kan tilkøbes mod et tillæg på 750 kr. OBS! Du skal selv medbringe sengelinned.

TRANSPORT
Transport er ikke inkluderet i prisen. Men jeg vil gerne stå for at koordinere samkørsel i det omfang, det er muligt. Så skriv gerne om du kører i bil og kan have nogle med/eller ønsker en kørelejlighed.

PRIS
3995kr inklusiv yoga, mad, indkvartering i dobbeltværelse, sauna og havdyp (+ 750 kr. for enkeltværelse).  Transport til og fra Møn er ikke inkluderet. Medbring selv sengelinned.

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at betale depositum på 1500 kr. OBS. Ikke refunderbart! Det resterende beløb senest 1. april 2024. Kan betales i op til to rater.

BETINGELSER
Afmelding: Fortryder du din tilmelding senest den 1.marts, refunderes deltagerbetalingen (undtagen depositum). Fortryder du senere end dette, skal det fulde beløb betales og pengene refundere ikke. Du kan læse alle betingelserne under handelsbetingelser

I TVIVL?
Er du i tvivl, om et yogaretreat er noget for dig? Så kan du med fordele læse mine spørgsmål og svar om yogaretreats her

 

Nyheder

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få yoganyheder fra Yoga Amager direkte i din indbakke

Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager mail fra mig.