Yoga-Workshop

30. oktober 2021 kl. 10-13

"Når bagsiden er god..."

"Når bagsiden er god ... " (1 plads tilbage)

På denne workshop skal vi fokusere på vores bagside. Den del af kroppen, som vi sjældent forholder os til, fordi vi ganske enkelt ikke ser den. 

Eller det vil sige, at vi fokuserer først på vores bagside, når den begynder at give os udfordringer. Og det gør den – altså bagsiden – for mange af os. Dagen lang er vi foroverbøjet, når vi sidder foran en skærm og skuldrene falder frem, fordi vi har tilegnet os en skidt holdning. Mange af os har både stramme og svage muskler på bagsiden, som kommer til udtryk som: 

Alt dette prøver vi at gøre noget ved på denne workshop, når vi gennem 3 timers lækker yoga skal vi blødgøre, strække, styrke, massere og afspænde bagsiden. Der vil blandt andet være masser af bagoverbøjninger både statiske og dynamiske samt i forbindelse med små flows.

Yoga Amager Strand

Det praktiske

Målgruppe

Du behøver ikke være en erfaren yogi, men du må gerne have prøvet lidt yoga før. Workshoppen er ikke egnet til dig, der har diskusprolaps i nakke eller ryg eller andre større udfordringer med ryggen.

Tid

30.oktober 2021 kl.10-13 + ca. ½ time efterfølgende med lidt snacks og the, hvis du har lyst.

Sted

Yogasalen hos Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25, 2300 København S

Pris

400 kr. (350 kr. hvis du også booker workshoppen “Den gyldne middelvej - at finde balance”). Betal på mobilepay: 85 39 28

Nyheder

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få yoganyheder fra Yoga Amager direkte i din indbakke

Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager en mail fra mig.