Yoga-Workshop

4. december 2021 kl. 10-13

"Den gyldne middelvej - at finde balance"

"Den gyldne middelvej " (Udsolgt)

På denne workshop skal vi arbejde med at finde den gyldne middelvej eller balancen – fysisk såvel som psykisk. Ifølge legenden om Buddha, så bør vi alle efterstræbe den gyldne middelvej. Dette erkendte Buddha selv efter at have levet i henholdsvis luksus og rigdom og i askese og forsagelse. Ifølge Buddha skal vi finde vejen til harmoni et sted midt imellem – nemlig den gyldne middelvej eller balancen mellem yderpolerne:

Uanset om du tror på Buddha eller ej, så handler balance altså om meget mere og andet end at kunne stå på et ben. Og dette mere og andet kan vi øve os i på yogamåtten. 

Vi skal i denne 3 timers workshop arbejde med at skabe balance og finde den gyldne middelvej både gennem åndedrætsøvelser, statiske og dynamiske stillinger, små flows og hvilestillinger. Og ja, så selvfølgelig også masser af balanceøvelser både siddende, på alle fire, stående og måske også i et par omvendte stillinger.

Yoga i Ørestad

Det praktiske

Målgruppe

Du behøver ikke være en erfaren yogi, men du må gerne have prøvet lidt yoga før og ikke have for store begrænsninger fysisk.

Tid

Lørdag den 4. december 2021 kl.10-13 + ca. ½ time efterfølgende med lidt snacks og the, hvis du har lyst.

Sted

Yogasalen hos Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25, 2300 København S

Pris

400 kr. Betal på mobilepay: 85 39 28

1,5 times yoga  x 18 gange fra uge 2

Pris 1.995 kr.
Mobilepay 85 39 28

Læs mere om mine yogahold her

TILMELDING Yogahold 2022


Tilmeld dig et yogahold i  den kommende yogasæson her.

Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25