Hatha Yoga med solhilsner

2.195,00kr.

Tirsdage kl. 19.30 – 21.00 

Her kan du tilmelde dig yogaholdet: Hatha yoga med solhilsner. Et fast ugentlig yogahold á 90 min.

Du køber en sæson á 17 x yoga + en video og er tilmeldt et fast hold. Er du forhindret på dit eget hold, er du dog velkommen på et af de andre 5 hold.

Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivt. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Vi er i Yoga Amagers smukke studie på Ebertsgade 2, 2. sal, 2300 København S, hvor der er masser af lys og alt det udstyr vi skal bruge.

Er økonomien stram, kan du betale i rater. Ønsker du det, så send mig en mail info@yoga-amager.dk

Indhold

I denne yogaklasse laver vi Hatha Yoga med solhilsner.

Ofte har jeg et særligt fokus, som løber som en rød tråd gennem undervisningen og giver dybde i og sammenhæng mellem yogaklasserne . Det kan f.eks. være udvalgte dele af yogafilosofien, yogastillingerne en for en, kroppen bid for bid etc.

Vi arbejder uanset klassens fokus altid med:

  • Åndedrætsøvelser
  • Asanas – fysiske yogastillinger og solhilsner
  • Pranayama – åndedrætsteknikker
  • Meditation
  • Afspænding

I den fysiske yogapraksis arbejder vi både med klassisk Hatha Yoga en stilling ad gangen efterfulgt af en pause, hvor der er tid til at mærke kroppen.

Og så arbejder vi altid med Solhilsner eller Surya Namaskara (sanskrit) – et ældgammelt yogaflow. Solhilsner giver varme, løfter energien og smidiggør kroppen. I en solhilsen er yogastillingerne sat sammen i sekvenser i samspil med åndedrættet og uden pauser.

Du vil også møde blide stræk, åndedrætsøvelser og (pranayamas) åndedrætsteknikker og meditation .

Og så slutter vi altid med en god lang afspænding.

Målgruppe
Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivt. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Tid
Tirsdage kl. 19.30-21.00 – i alt 18 gange fra den 6. august – 3. december 2024 (ingen yoga i uge 42)

Sted
Yoga Amager, Ebertsgade 2,2. sal, 2300 København S.

Prøvetime
Du er velkommen til en prøvetime, hvis der er plads på holdet. Den koster 149 kr., som betales forud for timen. Hvis du tilmelder dig resten af sæsonen fratrækkes prøvetimen prisen.

Vilkår
Du køber en plads på et hold og sikrer dig dermed, at du altid kan komme til yoga. Er du en dag forhindret i at deltage på det hold, du er tilmeldt, har du mulighed for at deltage på et af de andre 5 hold. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes.

Pris
2195 kr. for 17 x yoga + en video du kan lave i december. Kommer  du til senere i sæsonen, er prisen tilpasset antallet af gange, der er tilbage. Er økonomien stram, kan du betale i rater. Ønsker du det, så send mig en mail info@yoga-amager.dk