4.-5. oktober 2025: Mini Yogaretreat Smidstrup Strand (Depositum)

1.250,00kr.

Tag med på Mini Yoga-retreat og byd efteråret velkommen – et døgn med masser af yoga, natur og ro.

Vi bruger yogaen, naturen, havet, tiden og maden til at slippe sommeren og finde ind i den ro og stilhed som efteråret kommer med.

Det får du:

  • 4-5 yogaklasser
  • overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet
  • Kaffe/te og lidt brød ved ankomst
  • 1 x frokost (vegetarisk/fisk)
  • Kaffe og kage
  • Frisk frugt og vand hele dagen
  • 1 x aftensmad (vegetarisk/fisk)
  • Aften te og småkager
  • Morgenmadsbuffet

Depositum: 1250 kr. – ikke refunderbart.

TID OG STED
Vi skal tilbringe weekenden i den skønne strandvilla på Refugium Smidstrup Strand, Sognevej 15, 3250 Gilleleje. Det tager ca. 1 time at komme dertil fra København.
Vi mødes lørdag formiddag den 4. oktober 2025 kl.10 og slutter søndag formiddag den 5. oktober 2025 ca. kl. 11 .

MÅLGRUPPE
Alle kan deltage uanset alder og erfaring med yoga. Programmet tilpasses efter deltagerne, der melder sig. Jeg er optaget af, at det skal være en god oplevelse at deltage, så er du i tvivl, om det er noget for dig, så kontakt mig endelig.

YOGAEN
Der vil være mellem 7-8 timers yoga i løbet af weekenden. Der vil være fokus på forskellige yogaformer – hatha yoga, flow yoga, restorativ yoga, yin yoga og yoga nidra.

VÆRELSER
Vi indkvarteres alle i enkeltværelser med eget bad og toilet. Værelserne er lyse, enkelt indrettet, har udsigt til naturen og egen indgang via overdækket gangareal. Hvert værelse har mindre terrasse med en kurvestol.

TRANSPORT
Transport er ikke inkluderet i prisen. Men jeg vil gerne stå for at koordinere samkørsel i det omfang, det er muligt. Så skriv gerne om du kører i bil og kan have nogle med/eller ønsker en kørelejlighed.

PRIS
3499kr. inklusiv yoga, mad og indkvartering i enkeltværelse med eget bad og toilet Transport til og fra Smidstrup er ikke inkluderet.

BETINGELSER
Afmelding: Fortryder du din tilmelding senest den 4.august 2025 kl. 12, refunderes alt undtagen dit depositum. Fortryder du senere end dette, skal det fulde beløb betales og pengene refundere ikke. Du kan læse alle betingelserne under handelsbetingelser

TILMELDING
Tilmelding sker ved betaling af depositum på 1250 kr. (ikke refunderbart). Det resterende beløb beløb betales senest den 4.august 2024.

I TVIVL?
Er du i tvivl, om et yogaretreat er noget for dig, så kan du med fordel læse mine spørgsmål og svar om yogaretrets her

Har du spørgsmål, så kontakt mig på info@yoga-amager.dk