Yoga-Workshop

Søndag den 9. oktober 2022 kl. 10-13

"Slip skuldrene"

"Slip skuldrene"

På denne 3 timers workshop skal vi arbejde med at smidiggør og styrke muskler omkring skuldrene. Og vi skal arbejde med at slippe de spændinger, bekymringer og stress, som sætter sig omkring nakke, skuldre og øvre ryg. 

Du har sikkert mærket det – spændinger eller måske ligefrem smerter omkring skuldre og nakke, når du f.ek.s har siddet for længe foran skærmen. 

Eller når du i perioder er stresset, presset og/eller bekymrer dig om noget, så  trækker du ubevidst skuldrene op omkring ørerne, og det giver spændinger i skuldre og nakke.  

Det kan starte som sådan en sviende fornemmelse mellem skulderbladene, som breder sig ud i den øverste del af ryggen og op i nakke. Måske låser nakken helt i perioder, eller du får hold i nakken. Måske påvirker spændingerne mellem skulderbladene ligefrem dit åndedræt og gør det mere besværet. Det er altsammen kroppen, der prøver at trække dig væk fra skærmen, væk fra stress eller bekymringer og kalder på bevægelse, opmærksomhed og omsorg. 

Og det er netop det, vi skal arbejde med på denne workshop. Vi skal give din nakke, skuldre og øvre ryg masser af kærlig opmærksomhed. Og så skal vi arbejde med at give slip på det, der får skuldrene op om ørerne. 

Yogaworkshop slip skuldrene

Det praktiske

Målgruppe

Du behøver ikke være en erfaren yogi, men du må gerne have prøvet lidt yoga før og ikke have for store begrænsninger fysisk.

Tid

Søndag den 9. oktober 2022 kl.10-13 + ca. ½ time efterfølgende med lidt snacks og the, hvis du har lyst.

Sted

Yogasalen hos Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25, 2300 København S

Pris

425 kr. (eller 750 kr. for 2 workshops, 1.100 kr. for 3 workshops). Betales på MobilePay 85 39 28 eller bankoverførsel: reg.nr. 6506 konto.nr.: 3062834543

Nyheder

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få yoganyheder fra Yoga Amager direkte i din indbakke

Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager en mail fra mig.