18. august 2024: Yoga og kaffe i Eftertænksomhedens Oase

180,00kr.

Kom til sen-sommeryoga og kaffe, når Den Bette og Yoga Amager inviterer til en langsom og blød søndag den 18. august 2024 kl. 10.15-12.00 i Eftertænksomhedens Oase.

Eftertænksomhedens Oase ligger mellem Kastrupvej og Kirkegårdvej . Det er den tidligere Sundby Kirkegård, der nu er blevet omdannet til en skøn park, som netop er blevet indviet.

Her  er der højt til himlen, historisk vigesus fra dem og det, der var en gang, skøn natur, fred og ro.

Stedet inviterer til eftertænksomhed og refleksion, og det er præcis det, vi bruger denne søndag på, når vi mødes til yoga og meditation.

Efterfølgende kan du hente dig en kop kaffe og croissant i Amagers bedste kaffebar Den Bette, som ligger lige om hjørnet.

MÅLGRUPPE
Alle kan deltage uanset erfaring og alder. Jeg guider dig hele vejen, og du kan springe det over, som ikke føles godt.

TID
18. august 2024 kl. 10.15-12. Yoga fra 10.15-11.30. Kaffe og croissant udleveres hos Den Bette mellem kl. 11.30-12.

STED
Eftertænksomhedens Oase – den gamle del af Sundby Kirkegård. Du modtager det præcise mødested på mail, når vi nærmer os.

UDSTYR
Du medbringer selv en yogamåtte, et liggeunderlag eller lign. samt et tæppe.

BETINGELSER
Din tilmelding er bindende og pengene refunderes ikke. Bliver du forhindret er du velkommen til at sælge din plads til en anden.

VIND OG VEJR
Hvis vi forud for arrangementet kan se, at det vil regne, så aflyses arrangementet og pengene refunderes. Begynder det at regne undervejs, så afsluttes yogaen og pengene refunderes ikke.

PRIS
180 kr. for yoga, kaffe og croissant.