Tilbud!

5.-6. oktober 2024: Mini Retreat Smidstrup Strand (Restbetaling)

Original price was: 2.549,00kr..Current price is: 2.295,00kr..

Tag med på Mini Yoga-retreat og byd efteråret velkommen – et døgn med masser af yoga, natur og ro.

Vi bruger yogaen, naturen, havet, tiden og maden til at slippe sommeren og finde ind i den ro og stilhed som efteråret kommer med.

Det får du:

  • 4 yogaklasser
  • overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet
  • Kaffe/te og lidt brød ved ankomst
  • 1 x frokost (vegetarisk/fisk)
  • Kaffe og kage
  • Frisk frugt og vand hele dagen
  • 1 x aftensmad (vegetarisk/fisk)
  • Aften te og småkager
  • Morgenmadsbuffet

Early Bird frem til 1. juni 2024: 3295 kr. herefter 3549 kr.

OBS: Depositum på 1000 kr. skal betales først.

TID OG STED
Vi skal tilbringe weekenden i den skønne strandvilla på Refugium Smidstrup Strand, Sognevej 15, 3250 Gilleleje. Det tager ca. 1 time at komme dertil fra København.
Vi mødes lørdag formiddag den 5. oktober 2024 kl.10 og slutter søndag formiddag den 6. oktober 2024 ca. kl. 11 .

MÅLGRUPPE
Alle kan deltage uanset alder og erfaring med yoga. Programmet tilpasses efter deltagerne, der melder sig. Jeg er optaget af, at det skal være en god oplevelse at deltage, så er du i tvivl, om det er noget for dig, så kontakt mig endelig.

YOGAEN
Der vil være mellem 5-6 timers yoga i løbet af weekenden. Der vil være fokus på de blide yogaformer – blid hatha yoga, restorativ yoga, yin yoga og yoga nidra.

VÆRELSER
Vi indkvarteres alle i enkeltværelser med eget bad og toilet. Værelserne er lyse, enkelt indrettet, har udsigt til naturen og egen indgang via overdækket gangareal. Hvert værelse har mindre terrasse med en kurvestol.

TRANSPORT
Transport er ikke inkluderet i prisen. Men jeg vil gerne stå for at koordinere samkørsel i det omfang, det er muligt. Så skriv gerne om du kører i bil og kan have nogle med/eller ønsker en kørelejlighed.

PRIS
Early Bird frem til 1. 6 2024: 3295 kr. – herefter 3549 kr. inklusiv yoga, mad og indkvartering i enkeltværelse med eget bad og toilet Transport til og fra Smidstrup er ikke inkluderet.

BETINGELSER
Afmelding: Fortryder du din tilmelding senest den 4.august 2024 kl. 12, refunderes alt undtagen dit depositum. Fortryder du senere end dette, skal det fulde beløb betales og pengene refundere ikke. Du kan læse alle betingelserne under handelsbetingelser

TILMELDING
Tilmelding sker ved betaling af depositum på 1000 kr. – ikke refunderbart Det resterende beløb beløb betales senest den 4.august 2024.

I TVIVL?
Er du i tvivl, om et yogaretreat er noget for dig, så kan du med fordel læse mine spørgsmål og svar om yogaretrets her

Har du spørgsmål, så kontakt mig på info@yoga-amager.dk