Events & Workshops

Sommeryoga på Amager Strand

Yoga på Amager Strand

Sommeren nærmer sig og det er tid at flytte yoga fra yogasalen og ud i naturen. 
Igen i år afholder jeg nemlig sommeryoga på Amager Strand. 

Det kan noget helt særligt at lave yoga ude omgivet af naturen – mærke vinden i håret, solen på kinderne, lytte til fuglene og mærke græsset mellem tæerne.  
Og efter yogatimen kan du, hvis du vil, tage et dyp i havet, inden du triller hjem og nyder resten af din sommeraften. 

Jeg sørger for lækker yoga og the på kanden. 

Yoga Amager Strand
Yoga Amager Strand
Yoga Amager Strand

Det praktiske

Målgruppe

Alle kan være med til sommeryoga. Jeg har et helt blidt hold for dig, der har brug for det, og mere klassiske Hatha hold for dig, der kan være med i det meste.

Tid

Du tilmelder dig et lille forløb på fire gange á 75 min. I år vil der være hold på stranden på følgende tidspunkter:

Mandag 6.+13.+20.+27.6
– Blid yoga kl. 17.30-18.45 (UDSOLGT)
– Hatha Yoga kl. 19.00-20.15 (UDSOLGT)
Tirsdag 7.+14.+21.+28.6
– Hatha yoga kl. 17.30-18.45 (UDSOLGT)
– Hatha Yoga kl. 19.00-20.15 (UDSOLGT)

Sted

På Amager Strand bag ved Femøren. Vi er på græsset bag 5-øren, hvor der er stille og fredeligt og næsten ingen forbipasserende.

Pris

Det koster 400 kr. at deltage som indbetales på MobilePay 85 39 28 eller bankoverførsel: reg.nr. 6506 konto.nr.: 3062834543.

Vilkår

Du tilmelder dig hele forløbet. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes. Hvis det blæser kraftigt, regner eller jeg bliver syg, så aflyser jeg på mail senest 1 time inden og flytter den pågældende gang til en anden ugedag. Bliver du selv forhindret mister du din gang.

Lidt om min undervisning

IMG-6337

På alle mine yogaklasser på arbejder vi først og fremmest med at komme hjem til kroppen. Mange af os lever livet mest i vores hoveder. Videnssamfundet taler mest til vores intellekt og mindre til vores krop. Kroppen bliver for mange af os et instrument, et hylster eller en (be-)holder til vores komandocentral, nemlig hjernen. 

I min undervisning insisterer jeg på at give kroppen mere taletid og opmærksomhed ved at invitere mine deltagere til at mærke deres krop og det den fortæller dem. Jeg tilstræber også at balancere arbejdet mellem krop og sind i min yogaundervisning.

Vi øver os i at mærke kroppen og lytte til sindet og navigere i de nogen gange modstridende signaler vores krop og sind sender os. Vi øver os ligeledes i ikke at vurdere og dømme  os selv eller sammenligne os selv med andre .

I min undervisning er der fokus på at komme godt og sikkert ind i stillingerne, så vi passer på kroppen. Der er ligeledes fokus på at opnå større kropsbevidsthed og bedre holdning. Vi arbejder både med enkeltstående og statiske øvelsen, men også i små flows, hvor varmen får lov til at brede sig og kroppen sættes lidt mere fri. 

Du kan læse mere om mig og min baggrund her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev om få:

 

  • Inspiration 
  • Nyheder  
  • Gode tilbud 

nyheder

Du modtager én e-mail ca. en gang om måneden.