Events & Workshops

Yoga Amager Strand

Sommeryoga på Amager Strand

Når sommeren igen rammer Danmark flytter jeg min yoga udendørs og laver blandt andet yoga på Amager Strand. 

Det er helt særligt at lave yoga omgivet af naturen – mærke vinden i hårdet, solen på kinderne, lytte til fuglene og mærke græsset mellem tæerne.  

Efter yogatimen kan du, hvis du vil, tage dig et dyp i havet. 

Følg med her på siden, hvis du ønsker at deltage i sommeryoga på Amager Strand. 

Hatha Yoga for krop og sind

På mine yogaklasser på arbejder vi først og fremmest med at komme hjem til kroppen. Mange af os lever livet mest i vores hoveder. Videnssamfundet taler mest til vores intellekt og mindre til vores krop. Kroppen bliver for mange af os et instrument, et hylster eller en (be-)holder til vores komandocentral, nemlig hjernen. 

I min undervisning insisterer jeg på at give kroppen mere taletid og opmærksomhed ved at invitere mine deltagere til at mærke deres krop og det den fortæller dem. Jeg tilstræber også at balancere arbejdet mellem krop og sind i min yogaundervisning.

Vi øver os i at mærke kroppen og lytte til sindet og navigere i de nogen gange modstridende signaler vores krop og sind sender os. Vi øver os ligeledes i ikke at vurdere og dømme  os selv eller sammenligne os selv med andre . Yogafilosofien er min vej til dette arbejde. I yogafilosofiens begreber henter jeg inspiration til min yogaundervisning og lader dem guide og balancerer min praksis. 

Alt dette forgår i gennem vores yogapraksis, hvor vi arbejder med:

  • Styrke 
  • Smidighed 
  • Balance
  • Åndedrættet og nervesystemet 

I min undervisning er der fokus på at komme godt og sikkert ind i stillingerne, så vi passer på kroppen. Der er ligeledes fokus på at opnå større kropsbevidsthed og bedre holdning. Vi arbejder både med enkeltstående og statiske øvelsen, men også i små flows, hvor varmen får lov til at brede sig og kroppen sættes lidt mere fri. 

Du kan læse mere om mig og min baggrund her

1,5 times yoga  x 18 gange fra uge 2

Pris 1.995 kr.
Mobilepay 85 39 28

Læs mere om mine yogahold her

TILMELDING Yogahold 2022


Tilmeld dig et yogahold i  den kommende yogasæson her.

Amagerbro Fysioterapi, Kirkegårdsvej 25